DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.comPROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

lunedì 31 maggio 2010

Procesul de liberalizare a pieţei aviatice din Moldova.

"Am început să facem ordine în Administraţia de Stat a Aviaţiei Civile. Ea este desfiinţată şi în curând va fi aprobat Regulamentul de funcţionare a Autorităţii Aeronautice Civile", a declarat ministrul Transporturilor, Anatol Şalaru, într-un interviu Face2Face pentru UNIMEDIA, referindu-se la procesul de liberalizare a pieţei aviatice din Moldova.
El a menţionat că pentru liberalizarea pieţei aviatice, este nevoie de acordul celor 27 de ţări din Uniunea Europeană, dar şi de asigurarea unei securităţi maxime a călătorilor. "Procesul a început deja şi este ireversibil, dar trebuie să se ştie că va dura o anumită perioadă. Negocierile au început", a afirmat Şalaru.
Cât priveşte atragerea companiilor "low-cost", ministrul a precizat că este un lucru dificil, din cauza unui trafic foarte mic de călători, unica soluţie fiind de a asigura curse de două ori pe zi către 2-3 aeroporturi din România, unde operează aceste companii. Anatol Şalaru a subliniat că pentru a interesa companiile low-cost, el a cerut reducerea cu 50 la sută a taxelor aeroportuare pentru acestea la Aeroportul Internaţional Chişinău.
UNIMEDIA precizează că anterior, presa a scris despre presupusele afaceri dubioase între directorul ASAC, Valentin Vizant şi fosta conducere. La începutul anului 2010, Procuratura Generală a dispus începerea urmăririi penale în cauza delapidării averii străine în proporţii deosebit de mari de către factori de decizie ai Administraţiei de Stat a Aviaţiei Civile.
Vedeți aici interviul integral.
Sursa: UNIMEDIA