DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.comPROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

sabato 14 settembre 2013

ȘASE MODALITĂȚILE DE ACCES LA SERVICIILE CONSULARE ALE AMBASADEI ITALIEI LA CHIȘINĂU

1. Serviciul direct de informare a populatiei (serviciu gratuit)
De luni pînă vineri (13:30-16:30): publicul are acces liber la Sediul Biroului Consular (parter, intrare externă laterală în Sala de asteptare a Biroului de eliberarea a Vizelor), unde poate primi informatii, formularele necesare petru prezentarea cererilor de viză si pot verifica documentatia ce urmează a fi prezentată pentru eliberarea vizelor.

2. Serviciul de informare prin telefon (serviciu gratuit)
De luni pînă vineri (13:30-17:30) publicul poate contacta gratuit numărul telefonic +373 22 201996 pentru a primi informatii referitoare la serviciile consulare.

3. Serviciul de informare prin posta electronică (serviciu gratuit)
Scriind la adresa  italiavisa@gmail.com puteti primi informatii utile referitoare la serviciile consulare, vize, lista documentelor necesare pentru prezentarea cererilor de vize, precum si alte comunicatii utile ce tin de acestea.

4. Serviciul de acces la ghiseu (serviciu gratuit)
Publicul poate contacta adresa de postă electronică italiaprenota@email.it, pentru a cere si obtine în scurt timp o programare pentru prezentarea documentatiei de cerere de viză, care, în cateva zile de la depunere, vor fi verificate si prelucrate în termenii prevăzuti de acordul de facilitare a vizelor, semnat între UE si Moldova.

5. Serviciul call center (serviciu cu plată)
Serviciul call-center este accesibil de la orice retea telefonică cu plată la următoarele numere: 1505 – din Moldova si 899 033 110 – din Italia. Se admite expedierea documentatiei prin fax la numărul +373 22 897979 sau prin e-mail la adresa: vizaitalia2@email.it. Documentale vor fi verificate timp de 5 zile lucrătoare de la expediere si, în cazul în care primesc avizul pozitiv, va fi fixată ziua pentru depunerea cererii de viză la ghiseu. Persoanele vor avea rezultatul cererii de viză chiar în ziua prezentării la ghiseu, în baza verificărilor efectuate de Ambasadă.

6. Serviciul oferit de Fundaţia Regina Pacis
De luni pînă vineri publicul are acces liber la Sediile Fundației Regina Pacis (Sediul nr. 1  -  str. Sfatul Ţării 17, of. 32; Sediul nr. 2 - str. Vlaicu Parcalab 30, of. 7), unde poate primi informații, formularele necesare petru prezentarea cererilor de viză și pot verifica documentația ce urmează a fi prezentată pentru eliberarea vizelor.

Sursa:http://www.viza.md/content/%C8%99ase-modalit%C4%83%C8%9Bile-de-acces-la-serviciile-consulare-ale-ambasadei-italiei-la-chi%C8%99in%C4%83u