DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.com



PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

martedì 21 giugno 2011

Premiul „Minioscar pentru cea mai bună mamă a anului 2010” conferit de către Asociaţia „I Love Papà”, cetăţenei Republicii Moldova, dnei Nina RADU, post-mortem.


Cu ocazia sărbătorii „Ziua Mamelor”, celebrată în Republica Italiană la data de 8 mai curent, Asociaţia non-profit „I Love Papà” a conferit premiul anual „Minioscar pentru cea mai bună mamă a anului 2010” cetăţenei Republicii Moldova, doamnei Nina RADU.
Premiul respectiv, acordat anual la categoriile „Cel mai bun tată al anului”, „Cel mai bun bunic al anului”, „Cea mai bună bunică a anului”, „Cel mai bun fiu/fiică al anului”, este o distincţie acordată atît persoanelor vestite, cît şi celor necunoscute de nimeni, care au făcut ceva util pentru alţii. Cei 71 laureaţi ai premiului includ atît cetăţeni italieni, cît şi reprezentanţi ai altor state precum Elveţia, Argentina şi Venezuela.
Categoria de premiere „Cea mai bună mamă a anului” a fost instituită anul curent, dna Nina RADU devenind primul laureat al distincţiei în cauză. Premiul a fost acordat post-mortem, întrucît titulara acestuia a decedat la data de 13 mai 2010, salvînd, prin donarea organelor după deces, vieţile a patru cetăţeni italieni.
La data de 20 mai curent, la sediul Ambasadei Republicii Moldova în Republica Italiană, a avut loc ceremonia de înmînare a premiului, care a fost transmis de către Preşedintele asociaţiei „I Love Papà” dl Giorgio CECCARELLI, dlui Ambasador Gheorghe RUSNAC, spre a fi expediat familiei dnei RADU.
http://www.italia.mfa.md/news-embassy-ro/486559/