DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.com



PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

giovedì 24 marzo 2011

Stimati membrii ai Asociatiilor Diasporei Moldovenesti,

Organizatia Internationala pentru Migratie (OIM), Misiunea in Moldova sustine Guvernul Republicii Moldova in eforturile sale de mentinere si consolidare a relatiilor cu diaspora moldoveneasca. Este foarte important sa dezvoltam o platforma eficienta de comunicare cu D-stra si un rol important in acest aspect il are Postul de Televiziune Moldova International. Acest fapt a fost confirmat si de mesajul expus in scrisoarea recent semnata de catre 25 Asociatii Diasporale.

In acest sens, am remis o scrisoare in atentia in atentia D-lui Vladimir Filat, Prim-Minsitru al RM in care solicitam sustinerea din partea Guvernului Republicii Moldova a Postului de Televiziune Moldova International. Pentru o justificare mai argumentata, am facut referinta la cele doua scrisori semnate de catre D-stra (noiembrie, 2010 si martie, 2011), ultima anexind-o la scrisoarea din partea OIM, impreuna cu Rezolutia adoptata la Congresul IV al Diasporei Moldovenesti.

Speram ca, unindu-ne eforturile, vom reusi sa realizam multe lucruri frumoase pentru cetatenii RM (fie care se afla in tara, fie peste hotare) si intru dezvoltarea si prosperarea tarii.

Va multumim pentru activitatea si abnegatia D-stra,

Cu mult respect,

Ludmila Vasilov
Migration and Development Assistant
IOM Mission to Moldova, www.iom.md
Tel: + 373 22 232940 ext.140
Mobile: 069187788