DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.com



PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

martedì 22 marzo 2011

Şcoala Traducătorului Profesionist în Moldova
Şcoala Traducătorului Profesionist îşi va deschide uşile în zilele de sâmbătă, în perioada 2 aprilie - 12 iunie 2011, pentru toate persoanele care doresc să-şi perfecţioneze abilităţile de traducător sau să sporească calitatea serviciilor prestate în domeniul respectiv. Data limită pentru înscriere este 30 martie 2011.
 Scopul acestei activităţi este de a oferi o instruire practică şi a împărtăşi experienţa şi cunoştinţele în domeniul traducerilor, acumulate de membrii Asociaţiei Traducătorilor Profesionişti din Moldova.
Şcoala este structurată în 3 module: “Particularităţile traducerii consecutive”, “Particularităţile traducerii simultane” şi “Particularităţile traducerii scrise”, cu durata totală de 60 ore astronomice. Limba oficială de instruire este româna. Exerciţiile şi exemplele vor fi bazate pe limbile română, rusă, engleză şi italiană.Costul participării la Şcoala Traducătorului Profesionist este de 2250 lei. Această taxă include participarea la curs, precum şi pauzele de cafea, materialele distributive şi certificatul de participare. Studenţii beneficiază de o reducere de 15%.Sunt disponibile doar 20 locuri. Pentru a vă înscrie la Şcoala Traducătorului Profesionist, este necesar să trimiteţi CV-ul, inclusiv datele dvs. de contact la: scoala@traducator.md.
Mai multe informaţii găsiţi la www.traducator.md.