DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.com



PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

martedì 15 marzo 2011

Moldoveni din străinătate pot reveni acasă.
30 tineri moldoveni, absolvenţi ai instituţiilor din străinătate, pot reveni temporar sau permanent în Moldova pentru a se angaja în instituţiile private sau publice din ţară în vederea schimbului de experienţă şi implementării abilităţilor căpătate peste hotare. Acest lucru este posibil în cadrul program pilot lansat de către Organizaţia Internaţională pentru Migraţie, misiunea în Republica Moldova (OIM), în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului, Ministerul Educaţiei şi Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă.
Concursul este deschis pentru tinerii moldoveni cu studii în străinătate cu vârsta de până la 35 de ani. OIM va oferi suport pentru identificarea angajatorilor, asistenţă logistică şi administrativă, va acorda beneficiarilor suport financiar pentru acoperirea cheltuielilor de transport, precum şi indemnizaţii lunare pe o perioadă de până la şase luni.
  Obiectivul proiectului este de a aborda fenomenul exodului de creiere prin promovarea transferului de idei noi şi de abilităţi în procesul migraţiei tinerilor şi a mobilităţii educaţionale.
Acest concurs este anunţat în cadrul proiectului: „Susţinerea implementării componentei de migraţie şi dezvoltare a Parteneriatului pentru Mobilitate UE-Moldova,” finanţat de UE IEVP şi implementat de OIM în parteneriat cu Guvernul Republicii Moldova.
Candidaţii urmează să completeze explicit formularul de aplicare şi să-l expedieze, împreună cu CV recent la adresa electronică violarucemartan@yahoo.com până la data de 31 martie 2011. Formularul de aplicare şi mai multe detalii găsiţi pe site-ul web:
www.iom.md
.