DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.comPROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

lunedì 30 agosto 2010

REFERENDUM.

Cum ajutam noi procesul de pregatire a acestui Referendum, care este primul in istoria R.Moldova?

Din partea asociatiei am trimis citeva sute de mesaje: prin intermediul sms-urilor, posta electronica, web, bloguri, social network Facebook si Odnoclasniki, am telefonat la toate persoanele care au lasat datele lor la “Festa dei popoli 2009” si 2010, partecipantilor la intilnirea cu  Domnul Gimpu, care a avut loc la Roma anul acesta. La fel a fost foarte util numarul 7 a jurnalului “Pro Diaspora” unde era dedicat  spatiu referendumului pe 2  pagine, am imprastieat la Roma 300 de numere.
Cu ajutorul Ambasadei din Roma, care au imprimat 300 de fluturase cu info.: unde , cind ,cum se va desfasura referndumul si cu parteciparea activa a unor  voluntari din asociatie, aceste fluturase au fost  imprastieate in locurile de agregare a conationalilor nostri, si anume: Tor di Vale, la Biserici, la Piata Republica, Castra Pretorio, Piramide, Eur Fermi, Ostia, Discoteca “VOG “ s.a.m.d.

Aici  foto: 
Majoritatea conationalilor nostri nu erau la curent ca va fi Referendum, dar ce e mai grav , ca multi nu stiu ce inseamna un Referendum.
Politicienii nostri au gresit ca nu au facut mai multa informatie printre popolatie. Speram sa fie pozitiv rezultatul, in asa mod munca noastra  va fi premiata.