DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.comPROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

lunedì 15 febbraio 2010

Cetăţenii vor putea din 16 februarie să solicite apostilarea actelor oficiale în regim de urgenţă de 6 ore şi 1 zi lucrătoare.

La solicitarea Ministerului Justiţiei, Guvernul a simplificat această procedură, a declarat Cristina Bajurean şeful Direcţiei Apostilă, din cadrul Ministerul Justiţiei.
Ministerul Justiţiei a extins şi gradul de rudenie a persoanelor care pot solicita din numele rudelor apropiate acte pentru aplicarea apostilei. Pe lângă soţi, copii, nepoţi, fraţi, vor mai putea putea depune acte verii primari, nepoţii de la fraţi, unchii, strănepoţii şi străbuneii, a mai adăugatCristina Bajurean.
De asemenea, din 16 februarie vor fi apostilate doar actele de studii eliberate de instituţiile de învăţământ acreditate în modul stabilit de legislaţie.
În acelaşi timp, se pot face verificări ale actelor apostilate, dar şi programări pe site-ul apostila.gov.md
Serviciile oferite de Ministerul Justiţiei sunt contra plată. Pentru apostilarea actelor oficiale în 10 zile, taxa este de 100 de lei pentru persoanele fizice şi 150 de lei pentru persoanele juridice, în termen de 3 zile, preţul e de 200 şi respectiv 400 lei, pentru o zi – 400 şi respectiv 600 de lei, iar în termen de 6 ore – 600 de lei pentru persoanele fizice şi 1200 lei pentru persoanele juridice.
http://www.jurnal.md