DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.com



PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

domenica 10 gennaio 2010

Monument în fața Parlamentului pentru "eroii de la 7 aprilie 2009"


Guvernul a decis la ședința cabinetului de miniștri construirea unui monument în memoria victimelor torturii de la 7 aprilie 2009. Monumentul urmează a fi instalat chiar în fața Parlamentului țării, în locul unde zeci de mii de tineri au protestat în primăvară anului trecut împotriva regimului comunist.
Potrivit indicațiilor premierului, monumentul urmează să fie instalat în fața legislativului la 7 aprilie 2010, atunci când vor avea loc și evenimente de comemorare a victimelor torturii.
"Nu trebuie să uităm de oamenii care au luptat pentru libertate la 7-8 aprilie", a precizat premierul țării, Vlad Filat.
UNIMEDIA amintește că în aprilie 2009, sute de tineri au fost victimele bătăilor și violenței organelor de poliție conduse pe atunci de către ministrul de interne, Gheorghe Papuc. Acesta este cercetat penal în prezent pentru abuz în serviciu.
Sursa: UNIMEDIA