DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.com



PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

sabato 23 gennaio 2010






Foto: gov.md


Filat a anunţat diaspora moldovenească că va cere prelungirea vizei de muncă în SUA pentru moldoveni de la 3 la 30 de luni .
Premierul Vlad Filat a avut o întâlnire azi, 20 ianuarie, cu cetăţeni ai Republicii Moldova stabiliţi la New York şi în regiunea metropolei - medici, oameni de ştiinţă şi artă, întreprinzători privaţi.
La întâlnire au mai participat şi alţi oficiali, printre care Iurie Leancă, viceprim-ministru, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Valeriu Lazăr, viceprim-ministru, ministrul Economiei şi Valeriu Cosarciuc, ministrul Agriculturii şi Industriei Alimentare. Premierul a menţionat că cetăţenii moldoveni stabiliţi peste hotare contribuie direct la consolidarea imaginii externe a Republicii Moldova şi că este o onoare pentru el să se afle printre moldovenii ce promovează ţara noastră în SUA, se precizează în comunicatul de presă al Guvernului. „Susţinerea obiectivului comun de democratizare a ţării şi de integrare europeană de către cetăţenii Republicii Moldova de peste hotare este foarte importantă în realizarea de către Guvern a obiectivelor propuse”, a precizat Filat. În context, Premierul a anunţat că se poartă negocieri referitor la prelungirea termenului de valabilitate a vizei de muncă în SUA pentru cetăţenii moldoveni de la 3 la 30 de luni. În cadrul întrevederii, reprezentanţii diasporei, membrii şi fondatorii Asociaţiei „Moldova pentru Democraţie şi Dezvoltare”, au făcut o prezentare a organizaţiei respective. De la începutul activităţii în 2008, aceasta şi-a propus drept obiectiv primordial informarea cetăţenilor stabiliţi la New York asupra situaţiei şi evenimentelor din Republica Moldova, promovarea valorilor naţionale şi asigurarea legăturii cu ţara. Reprezentanţii diasporei au menţionat necesitatea unor legături strînse dintre cetăţenii şi reprezentanţele diplomatice ale Republicii Moldova în vederea realizării unor acţiuni comune cu susţinerea Guvernului. Ei au spus că sînt gata să lanseze mai multe proiecte, prin care tinerii din Republica Moldova ar putea beneficia mai intens de experienţa americană.
Sursa: UNIMEDIA