DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.com



PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

martedì 23 dicembre 2008

Dragi membri al Blogului Assomoldave.

Echipa della TVMI, cu sediul la Chisinau, implineste 2 ani de cind activeazà.
Si vreau sa va aduc la cunostinta, ca aveti posibilitatea sa trimiteti cuvinte de felicitare cu fotografii de ale voastre , pentru a trimite felicitari atit celor dragi cit si canalului TVMI.
Ar fi de dorit sa trimiteti mai multe fotografii, pentru a putea face chear si un slidshowsi chear si filmate daca e posibil, daca aveti filmate va dau eu indicatii in ce format si cum sa le trimiteti pe net la noi la TVMI.
Aceste mesaje vor fi transmise pe canalul de televiziune TVMI si pe Moldova1, in perioada sarbatorilor de iarna.
Pentru aceasta va las chear e-mailul meu personal: gaitur.v@libero.it pe care puteti trimite atit mesajele cit si fotografiile.Asteptam mesajele voastre timp de o saptamina, ca de pe data de 25 ianuarie sa iasa deja in emisie.P.S. serviciu e gratuit .
Cu respest Vlad.