DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.com



PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

mercoledì 26 maggio 2021

✅ În luna mai marcăm cea de a 10-a aniversare a Convenției de la Istanbul (Council of Europe Office in Chisinau). În societatea noastră sunt răspândite mai multe mituri ce dezinformează şi denaturează adevărata valoare a Convenţiei.
✅ Pornind de la istoriile femeilor ce solicită zilnic ajutor în situaţii de violenţă în familie, vrem să vă prezentăm, pe rând, una câte una, beneficiile ratificării Convenţiei de la Istanbul.
🟡🟢 Femeile ce au trecut print-o experienţă de viol vor primi suport şi sprijin în cadrul centrelor de criză/ specializate, care la moment lipsesc în ţara noastră.
🟡🟢 Femeile care au trecut prin viol conjugal sau căsătorie forţată se vor putea apăra în instanţă prin iniţierea procedurilor penale.
🟡🟢 Femeile afectate de violenţă sexuală vor avea acces la investigaţii şi tratament medical gratuit, indiferent dacă deţin poliţă de asigurare medicală sau nu.
🟡🟢 Femeile vor beneficia de măsuri de protecţie şi în cazul ameninţărilor sau eventualelor acţiuni de răzbunare venite din partea agresorului.
✅ Continuăm să vă prezentăm beneficiile ratificării Convenţiei de la Istanbul, atât pentru femeile ce au trecut prin experienţa violenţei în familie, cât şi pentru noi ca societate.
✅ asigură intervenţia urgenţă şi responsabilă a poliţiei
✅ pedepse înăsprite aplicate agresorilor
✅ femeia este informată când agresorul este eliberat sau
evadează şi i se asigură protecţie.
🔉 Activitatea de informare este realizată de Centrul de Drept al Femeilor / Women's Law Center şi UN Women Moldova, cu susţinerea Suediei (Embassy of Sweden in Chisinau).