DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.comPROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

martedì 25 febbraio 2014

(VIDEO) PRECIZĂRILE SSC PRIVIND OBȚINEREA ON-LINE A ACTELOR DE STARE CIVILĂ DE CĂTRE CETĂȚENII MOLDOVENI AFLAȚI ÎN STRĂINĂTATE.

Odată cu lansarea posibilității de solicitarea a actelor de stare civilă prin internet, cetățenii Republicii Moldova aflați în străinătate au adresat numeroase întrebări referitoare la realitățile actuale ale acestui e-serviciu pentru migranții moldoveni.
O buna parte a acestor întrebări și semnale se referea la situațiile de confuz și circumstanțele în care au fost suprinși din cauza necunoașterii exacte a modalităților de ridicare a actelor de stare civilă solicitate on-line și posibilităților de a obține semnătura mobilă aflîndu-te în străinătate. 
Astfel, Vă propunem să urmăriți următoarele comentarii ale doamnei Svetlana ILESCU, Șef al Direcției Sisteme Informaționale, Serviciul Stare Civilă al Ministerului Justiției, oferite în exclusivitate pentru portalul nostru: