DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.com



PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

lunedì 15 luglio 2013

Victoria Mogâldea, moldoveanca care proiectează casele francezilor | Stiri Moldova, video, stiri, stiri online | IPNA "Teleradio-Moldova"

Victoria Mogâldea, moldoveanca care proiectează casele francezilor

Brava, ma bucur pentru succesele ei si a tuturor Moldovenilor care reusesc sa faca ceva dupa hotarele tarii, dar nu uita de bastina. Moldoveanca Victoria Mogâldea, stabilită de opt ani în Franţa, a reuşit să şi facă cunoscut şi întrebat numele la Paris, oraş care a cucerit-o de la prima clădire. Acum a ajuns să le proiecteze francezilor case.Admisă la Ecole  d'architecture de la Paris, Victoria obţine rezultatele bune la studii, iar proiectele pe care le-a realizat cu brio au recomandat-o în vederea selectării dosarului său pentru participarea la un concurs internaţional, la care basarabeanca  de 26 de ani a reprezentat Franţa, şi a reuşit să ocupe locul doi . Succesul însă i-a adus în responsabilitate realizarea unui pod în Iran.Participarea la concursul din Iran a motivat-o să şi concentreze eforturile în realizarea unui vis, cel de-a şi deschide propriul cabinet de arhitectură ca să realizeze proiecte internaţionale.Este fascinată de arhitectura lui Rudy Ricciotti, de modernismul lui Le Corbusier şi o inspiră operele lui  Robert Mallet-Stevens. Este mândră atunci când printre monumentele arhitecturale ale Parisului, poate revedea şi lucrările sale. A creat un cartier în suburbia Parisului, un cartier ecologic cu material şi tehnologie specifică.
Acest proiect, spune ea, vrea să-l implementeze şi acasă, în Republica Moldova. Doreşte să facă schimbări în oraşul în care a crescut, la Chişinău.
Victoria Mogâldea, moldoveanca care proiectează casele francezilor | Stiri Moldova, video, stiri, stiri online | IPNA "Teleradio-Moldova".