DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.com



PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

mercoledì 5 settembre 2012


Cetățenii Republicii Moldova pot aplica online pentru cazierul judiciar.

Ministerul Afacerilor Interne, cu suportul Centrului de Guvernare Electronică, a lansat miercuri, 5 septembrie, serviciul public electronic e-Cazier. Astfel, autorităţile simplifică procedura de obţinere a cazierului judiciar. 
Pentru a solicita cazierul în format electronic, cetăţenii vor avea nevoie doar de un calculator, conectat la Internet. Cererea va putea fi înregistrată de oriunde şi oricând, 24 din 24 de ore. Prezenţa fizică la ghişeu a persoanelor va fi necesară doar pentru a ridica certificatul. Pe viitor, cazierul judiciar va putea fi recepţionat direct la domiciliu. Totodată, pentru a obţine cazierul judiciar, trebuie să accesaţi portalul www.servicii.gov.md, secţiunea e-Cazier, unde veți introduce IDNP-ul. În cazul în care nu deţineţi un IDNP, cererea poate fi completată cu datele personale din orice alt document care vă atestă identitatea. Mai apoi trebuie să confirmaţi datele să printaţi recipisa cererii înregistrate. Cu această recipisă veţi putea achita taxa la bancă sau la terminalele de plată, în decurs de şapte zile, scrie jurnal.md.
Cazierul judiciar va fi ridicat la data indicată în recipisă, la Direcţia Informaţii şi Evidenţe Operative a MAI sau la comisariatele de poliţie. Cei care au nevoie de cazier judiciar şi nu au acces la internet, vor putea merge la bancă pentru a solicita completarea cererii de obţinere a cazierului prin serviciul e-Cazier. e-Cazierul va fi accesibil, de asemenea, prin terminalele de plată. Pe viitor, cetăţenii vor putea plăti on-line pentru cazier, folosind serviciul de plăţi electronice.Precizăm, cazierul judiciar este un act care certifică dacă o persoană fizică sau juridică este condamnată sau dacă au fost luate măsuri cu caracter penal împotriva acesteia.

Depunerea cererilor:

1. Internet (www.servicii.gov.md) - 24/24 ore, 7 zile pe săptămînă.
2. Banca de Economii, Victoriabank – conform programului de lucru.
3. Terminalele de plată QIWI – 24/24 ore, 7 zile pe săptămînă. 
Adresele terminalelor de plată - www.qiwi.md
4. Direcţia informaţii şi evidenţe operative a MAI (mun. Chişinău, str. Iacob Hîncu, 3a):