DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.com



PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

martedì 19 giugno 2012

Invitație.

Prin prezenta, Asociația Obșteașcă „Codru.Eu” din Reggio Emilia (ITA) vă invită la evenimentul „Oameni ai nimănui”, ca parte a proiectului „Abordarea Efectelor Negative ale Migrației asupra Minorilor și Familiilor Rămase în Țară”, finanțat de Uniunea Europeană, co-finanțat și implementat de Ministerul Muncii și Politicilor Sociale al Italiei și de către Organizația Internațională pentru Migrație cu misiunea în Republica Moldova.
Evenimentul se va desfășura duminică, în data de 1 iulie 2012, orele 15:00, în sala Centrului Social „Buco Magico”, str. Martiri Cervalo 47 – 42122, Reggio nell`Emilia, Italia.
În cadrul evenimentului organizat de Asociația „Codru.Eu” sunt învitați delegațiile diasporei moldovenești din Italia, reprezentanți ai Guvernului RM, MAEIE, ai ambasadei și consulatului RM în Italia. Se vor discuta problemele stringente cu care se confruntă cetățenii moldoveni în Italia, în special, se vor relata efectele cutremurelor ce au afectat comunitățile de moldoveni în zonele cu risc seismic.
Pentru mai multe informații dar și pentru a brona locuri, accesați adresa: http://codru.eu/re/
În speranță că veți onora invitația noastră,
Cu profund respect,
Președintele Asociației „Codru.Eu”