DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.comPROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

lunedì 21 maggio 2012


Fă gratuit testul pentru hepatita B până pe 15 iunie în 15 oraşe din Italia

Hepatita B este cauzată de un virus extrem de contagios care afectează ficatul. Este una dintre bolile cele mai grave şi mai răspândite din lume.
Dacă o persoană are hepatită B cronică şi nu se tratează, boala poate cauza daune hepatice grave, inclusiv tumoarea ficatului.
În întreaga lume, circa două miliarde de persoane au hepatita B. Dintre acestea, circa 400.000 de milioane dezvoltă hepatita B, adică virusul rămâne prezent în organism. Peste un milion de persoane din lume mor anual de hepatită B.
Obiectivul campaniei “Hepatita B: foloseşte-ţi capul, fă testul” este de a informa populaţia privind patologia, modalităţile de contagiere, comportamentele cu risc şi despre cum să se apere de infecţie. De pe 21 mai până pe 15 iunie 2012 va fi oferită posibilitatea de a efectua în mod gratuit testul hepatitei B la unul dintre laboratoarele care au aderat la iniţiativă în 15 oraşe italiene: Milano, Brescia, Bergamo, Padova, Torino, Reggio Emilia, Pisa, Firenze, Roma, Napoli, Bari, Foggia, Cagliari, Messina, Palermo.
Testul va putea fi programat în două moduri: prin intermediul Numărului Verde 800.027.325 şi online pe site-ul de internet www.epatiteb2012.it, prin intermediul unor formulare specifice.