DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.com



PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

lunedì 2 aprile 2012

A DECEDAT SERGIU RAILEANU. 

VOCEA DIASPOREI.


-CINE ERA SERGIU RAILEANU? 
-PENTRU MINE UN PRIETEN ADEVARAT.
--------------------------------------------
“VOCEA DIASPOREI cu SERGIU RĂILEANU”.
Talk-Shock TV destinat Comunităţilor şi Asociaţiilor de moldoveni din Lume. Acum avem voce şi vizibilitate. Emisiune despre Diasporă, pentru Diasporă şi cu participarea Diasporei.“Împreună dialogăm, propunem, decidem şi vom reuşi . Participă şi tu în direct!!! Întrebările tale vor fi adresate invitatului emisiunii in direct. Scopul acestei emisiuni este de a avea un dialog mai frecvent cu autorităţile şi instituţiile statale ale RM şi ale “Ţărilor – Gazdă” .Partea inovativă a acestei iniţiative constă în faptul că este una “interactivă” – cu posibilitatea de a implica în dialog cât mai multe persoane. Scopul acestor dezbateri constă în special în A PROPUNE SOLUŢII. COLABOREAZĂ CU NOI: - Dispui de cameră de luat vederi digitală ?  - Ai contacte directe cu concetăţenii noştri în “Ţările – Gazdă” a Diasporei ?
- Realizează INTERVIURI cu concetăţenii noştri pe TEME STRINGENTE. - Colectează video semnale SOS şi plângeri. - Colectează video adresări şi demersuri individuale ori colective.
 - Colectează video întrebări, care vor fi prezentate acelor “factori de decizie” ce vor fi selectaţi de solicitant. - Contactează-ne la info@moldova-diaspora.info .
 DOREŞTI ŞĂ PARTICIPI LA EMISIUNE ÎN CALITATE DE DIALOGATOR? Pentru a putea participa la emisiunea „VOCEA DIASPOREI cu Sergiu Răileanu” urmează să întruneşti câteva rechizite indispensabile: - să fii din Diasporă; - să dispui de spirit de exprimare logică şi coerentă; - să ai viziuni clare asupra temei ce urmează a fi abordată; - să vii ŞI cu propuneri concrete asupra modalităţii de rezolvare a problemei abordate.

LIBERTATEA INSEAMNĂ PARTICIPARE !
info@moldova-diaspora.info,
sos@moldova-diaspora.info,
tel.+37379620403, tel.+37369600580,
www.moldova-diaspora.tv
--------------------------------------------------
SERGIU VEI RAMINE PENTRU MINE UN EXEMPLU. MULTUMESC DOMNULUI CA TE-AM AVUT IN CALEA MEA.