DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.com



PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

giovedì 5 maggio 2011

Concetățenii noștri care muncesc peste hotare au trimis acasă în primele două luni ale acestui an cu peste 25 milioane de dolari mai mult decât în perioada similară a anului 2010.

Valoarea transferurilor de bani din străinătate, efectuate de persoanele fizice (rezidente şi nerezidente) prin sistemul bancar, au crescut în ianuarie-februarie cu 18,5% faţă de perioada respectivă a anului precedent şi a atins valoarea de 160,7 mln USD, potrivit Băncii Naţionale a Moldovei.

Migranţii câştigă mai mult, iar situaţia lor se îmbunătăţeşte, constată experţii. Astfel, dacă în ianuarie 2011 ei au trimis acasă cu 13,5% mai mulţi bani decât în prima lună a anului precedent, apoi în februarie remiterile au crescut cu 22,8%.
Deşi transferurile de peste hotare, efectuate de persoanele fizice, sunt în creştere, ele ar putea să revină la nivelul din 2008, când a fost înregistrat un maxim istoric de 1660,9 milioane de dolari, abia în 2012, sunt de părere mai mulţi experţi.
În cazul în care se va menţine ritmul de creştere din primele două luni ale anului, volumul transferurilor de bani din străinătate în 2011 ar putea să se ridice la 14,5 mln USD.
http://www.stirilocale.md/National/MOLDOVENII-AU-PRINS-LA-BANI.html