DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.com



PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

giovedì 28 aprile 2011

Reprezentanţa Organizaţiei Naţiunilor Unite în Republica Moldova lansează un concurs pentru cea mai buna acţiune de promovare şi protecţie a drepturilor omului.  Aflat la cea de-a 7-ea ediţie, concursul are drept scop evidenţierea şi premierea celor mai valoroase iniţiative şi acţiuni de apărare şi promovare a drepturilor omului de către ONG-uri şi mass-media.
Concursul se va desfăşura în bază de nominalizări, publicul fiind încurajat să nominalizeze organizaţii ale societăţii civile, jurnalişti, instituţii media etc., care au realizat contribuţii recente şi autentice de promovare a drepturilor omului în Republica Moldova.
Dosarele nominalizate, obţinute în urma procesului de consultări publice, precum şi în urma analizei altor materiale  disponibile, bazate şi pe cercetări independente, vor fi jurizate de o echipă de experţi în domeniul ONG-lor şi mass-media şi de un Consiliu independent, format din reprezentanţi ai organizaţiilor internaţionale, experţi independenţi, etc.
Câştigătorii vor fi premiaţi în cadrul Galei de premiere în domeniul drepturilor omului, organizată anual la 10 decembrie, de Ziua Internaţională a Drepturilor Omului.
Drepturile omului sunt una dintre priorităţile majore ale ONU în Moldova, constituind  o parte integră a programelor sale de dezvoltare şi elaborare a politicilor.  Proiectele importante în domeniul drepturilor omului includ combaterea torturii, eliminarea violenţei domestice, promovarea drepturilor migranţilor, refugiaţilor şi apatrizilor, integrarea grupurilor vulnerabile, inclusiv a persoanelor cu disabilităţi, celor care trăiesc cu HIV/SIDA, grupurilor minoritare excluse precum rromii  şi  a altor persoane sau comunităţi marginalizate.
Regulamentul concursului este accesibil pe pagina web: www.un.md
Pentru contact: Ludmila Tiganu, Specialist în comunicare, tel. 269 112, e-mail: ludmila.tiganu@undp.org 
Termenul limită de depunere a nominalizărilor este 31 august 2011.