DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.com



PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

martedì 5 aprile 2011

Protectia datelor cu caracter personal in Moldova.

Ministerul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor al Republicii Moldova (http://www.mtic.gov.md), în colaborare cu Centrul de Training “CMB” (http://cmb.mdorganizeză în data de 7 Aprilie 2011, un atelier de lucru care va aborda subiectul“Protecţia datelor cu caracter personal în Republica Moldova”.
Atelierul dat are drept scop sensibilizarea participanţilor vis-à-vis de importanţa aspectelor cheie ce ţin de datele cu caracter personal în Republica Moldova: consimţămîntul şi informarea utilizatorului, dreptul utilizatorului şi cerinţele minime pentru securitatea datelor cu caracter personal.
Acest eveniment este organizat sub egida EuroDIG 2011 (http://www.eurodig.org/) – care este o platformă deschisă de dialog şi cooperare între diverşi actori de pe plan european cu privire la chestiuni legate de Guvernanţa Internetului. EuroDIG 2011 este la cea de-a patra ediţie şi anul acesta va avea loc la Belgrad, Serbia, în perioada 30-31 Mai 2011.
Agenda evenimentului din acest an al EuroDIG, va include ca şi în anii precedenţi, dezbateri asupra numeroaselor aspecte printre care: protecţia vieţii private şi a datelor cu caracter personal, educaţia digitală, criminalitatea informatică, securitate, cloud computing, înregistrarea de noi nume de domain generice, dezvoltarea de noi modele de business, politici europene referitoare la conţinut online, standarde globale privind protecţia vieţii private pe Internet, copiii online, principiul neutralităţii Internetului, etc..