DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.com



PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

venerdì 11 giugno 2010

Sunați-ne și contactați-ne, caci doar astfel vă vom putea rezolva unele probleme legate de obținerea vizelor sau a unor permise de ședere, îndeamnă ministrul de Externe, Iurie Leancă. Apelul a fost făcut la emisiunea Fabrika de la Publika TV.
Totodată, acesta a precizat că oamenii de rând se pot adresa cu orice întrebări care apar la obținerea unei vize, chiar dacă li se cer prea multe acte, de care nu e nevoie sau că s-au purtat urât reprezentanții consulatului sau ambasadei.
Iurie Leancă a mai menționat că a creat  acest Centru de Apel în cadrul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, anume din motivul că este plătit din banii contribuabililor și aceștia merită ca să le fie apărate drepturile.
Astfel, cetățenii care vor să obțină informaţii consulare necesare şi desigur, că vor să economisească  timp şi bani, pot apela numărul de telefon 0-80-090-990 begin_of_the_skype_highlighting              0-80-090-990      end_of_the_skype_highlighting, dacă se află în Republica Moldova, și numărul +373-22-690-990 begin_of_the_skype_highlighting              +373-22-690-990      end_of_the_skype_highlighting, dacă se află peste hotarele țării.