DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.comPROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

sabato 22 maggio 2010

ADRESARE
către părinţi cu privire la copiii rămaşi în
 Republica Moldova
.

Stimaţi părinţi!
Aţi fost nevoiţi să lăsaţi locurile natale şi copii plîngînd  în prag ca să faceţi un ban pentru a-i întreţine şi ai alimenta bine, pentru ai îmbrăca frumos şi a le oferi condiţii favorabile de trai şi pentru dezvoltarea lor multilaterală! Însă cum îşi petrec timpul liber copii e foarte greu de monitorizat. Este demonstrat faptul că copii sunt influenţaţi şi ademeniţi de cei ce gasesc refugiu în distracţii care duc de cele mai dese ori la degradare, alte ori la fapte penale.
Nu demult m-am întîlnit cu un cunoscut care mi s-a destăinuit că în toţi anii aflaţi peste hotare au trimis cu soţia bani fiicei lor, pentru ca aceasta să nu ducă lipsă de nimic, dar cînd au venit acasă au fost şocati de nivelul de degradare a copilei lor. Şi principalul că la 18 ani ai acesteia, n-o mai pot pune la cale, la observaţii fata spune că se va sinucide sau va părăsi casa!
Stimaţi părinţi! Copii au nevoie de protecţie din timp!
Asociaţia noastră prin intermediul unui studiou de creaţie “ARTSHOW” implică copii şi adolescenţii în timpul lor liber şi dezvoltă talente tinere educîndu-i în spiritul frumosului şi a idealurilor supreme ale umanitaţii prin valorile cuturale naţionale. Copii sînt implicaţi în diverse cercuri artistice, concursuri, concerte, serate, plecări prin locurile culturale, istorice! Fiecare din ei sunt sub tutela noastră şi ducem lucru individual ţinînd legătura strînsă cu părinţii, rudele şi cu structurile statale. De 13 ani activează Centrul nostru şi membrii noştri s-au încadrat cu succes – în formaţia „Zdob şi Zdub”, „O-zone”, „Ofertorium”, am obţinut trofee la numeroase concursuri naţionale şi internaţionale dar cel mai important e faptul că toţi au devenit ca o familie şi mulţi au deja şi copii şi-şi aduc aminte de tinereţe ca de clipele cele mai fericite din viaţă lor!
Nu rataţi şansa de a proteja odorul vostru de la influenţa negativă care predomina în jurul lui!
Noi fiind Asociaţie Republicană avem filiale pe tot teritoriul Republicii!
Trimiteţi copii la noi, ear noi vom veni la voi cu concerte!
Mai multe detalii despre noi puteţi afla accesînd lincurile –

http://www.youtube.com/watch?v=faYtVL-WacQ&feature=related
http://iatp.md/artshow/

Puteti sa ma contactati personal:
artshow@mail.ru
(373) 22 43-96-76
(373) 68555601

Cu o stimă deosebită Preşedintele Asociaţiei Republicane „Pentru Prosperarea Culturii Naţionale” din Republica Moldova
Alexei Sirbu