DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.comPROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

mercoledì 3 febbraio 2010

Sistarea eliberarii certificatului Nulla Osta al Matrimonio
Noutăți consulare 18 Ianuarie 2010 .

Ambasada RM la Roma şi Consulatul General al RM la Bologna au sistat eliberarea Certificatului ,,NULLA OSTA AL MATRIMONIO”..
Respectiv, cetăţenii moldoveni care vor dori să depună actele pentru a încheia căsătoria pe teritoriul Republicii Italiene urmează să prezinte autorităţilor italiene Certificatul eliberat de Serviciul Stare Civilă al Ministerului Justiţiei al Republicii Moldova privind lipsa impedimentelor pentru a se căsători..
Menţionăm că acest certificat urmează a fi apostilat şi tradus în limba italiană pentru a fi prezentat ulterior direct autorităţilor italiene..
Totodată, reamintim că în conformitate cu Decretul-lege „Cu privire la securitate” aprobat la 02 iulie 2009, de Camera superioară a Parlamentului Republicii Italiene, străinii care vor dori să se căsătorească în Italia vor trebui să prezinte permisul de şedere..