DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.com



PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

domenica 14 febbraio 2010


Incredibil! Lenuţa Burghilă, arestată!?

„Caravela Culturii” a înghiţit din bugetul statului milioane de lei. Ministrul Culturii, Boris Focşa, ne-a declarat că proiectul Lenuţei Burghilă a „mâncat” bani grei din buzunarul public. „Este o cifră foarte mare. Centrul pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei se ocupă de acest caz. În cel mai apropiat timp ne va fi clar. Ştiu sigur că Burghilă şi-a cumpărat mobilier pentru birou şi multe alte bunuri. Am iniţiat şi o comisie de la minister să investigheze acest caz”, ne-a declarat ministrul Focşa.
Boris Focşa mai spune că toate bunurile pe care şi le-a cumpărat Burghilă din banii statului vor fi întoarse Ministerului Culturii. Surse care au solicitat anonimatul ne-au informat că autoarea proiectului ”Caravela Culturii” şi-a achiziţionat şi o scenă destul de performantă, care ar fi costat în jur de 800.000 lei. Focşa ne-a mai spus că şi această scenă este în vizorul poliţiei.
Mai mult, surse demne de încredere au dezvăluit că Lenuţa Burghilă şi-a cumpărat şi o casă luxoasă, cu etaj, în sectorul Telecentru al capitalei. În 2005, când a fost iniţiat proiectul său, interpreta declara că nu va fi susţinută din bani publici. „Cheltuielile de casă, executate în cadrul proiectului „Caravela culturii”, au alcătuit 2,282 mln. lei, iar cele efective – 2,080 mln. lei, rămânând neutilizate 202,5 mii lei, care urmau a fi restituite în bugetul de stat la finele anului bugetar în exerciţiu”, se scrie într-o hotărâre a Curţii de Conturi. În 2007 s-au alocat circa 2 milioane lei, în 2008 – 1,817 mln. lei, iar în 2009, până pe data de 28 octombrie – 1,103 mln. lei. În timpul guvernării comuniste, Burghilă şi-a mai deschis o asociaţia obştească „EuroMoldovaArt”, un SRL-ul „Elen-ArtStudio”, revista „Caravela” precum şi o emisiune „Caravela Culturii”, difuzată la TV Moldova 1.
http://apropomagazin.md/2010/02/09/incredibil-lenuta-burghila-arestata/