DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.comPROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

domenica 17 gennaio 2010

Stimaţi Reprezentanţi ai Asociaţiilor moldoveneşti în Republica Italiană.

Vă aducem la cunoştinţă că persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pe teritoriul Republicii Moldova pot apela la Agenţiile Teritoriale pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Moldova pentru a se informa despre locurile vacante existente pe teritoriul unde se află agenţia.

Toate serviciile sunt oferite gratuit atât pentru persoanele aflate in căutarea unui loc de munca, cât si pentru agenţii economici. De asemenea, informaţiile despre locurile vacante existente pe piaţa muncii din Republica Moldova pot fi vizualizate accesând următoarele pagini web:
www.jobmarket.gov.md
În acest context, solicităm respectuos concursul Dumneavoastră în informarea cetăţenilor Republicii Moldova aflaţi temporar în Italia despre oportunităţile de reintegrare social-economică în Moldova.
Cu respect, Constantin BURGHIU
Consilier -Roma