DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.com



PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

lunedì 13 febbraio 2012

ODIMM COLECTEAZĂ CERERI DE FINANTARE LA PARE 1+1.
Granturi (Finanțări nerambursabile)15 Februarie - 15 Martie

ODIMM COLECTEAZĂ CERERI DE FINANŢARE NERAMBURSABILĂ LA PROGRAMUL PILOT „PARE 1+1”.Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM anunţă lansarea procedurii de colectare a cererilor de finanţare nerambursabilă în cadrul Componentei III „Finanţarea afacerilor/Regula 1+1”.începând cu 15 februarie curent, lucrătorii migranţi şi rudele de gradul întâi ai acestora care s-au înregistrat la Programul-pilot „PARE 1+1” sau care intenţionează să se înscrie, sunt invitaţi la sediul ODIMM pentru a depune dosarul la Componenta III.
Lista documentelor necesare a fi incluse în dosarul solicitantului poate fi găsită pe site-u l http://odimm.md/ro/pare/default.htm.
Totodată, atenţionăm că întru simplificarea procedurii şi optimizarea costurilor financiare şi de timp, a fost elaborat un model de plan de afaceri, care, poate fi descărcat on-line, completat de mână sau tipărit la calculator şi prezentat la ODIMM.
Perioada de depunere a dosarelor este 15 februarie – 15 martie 2012, ora 8.00 – 15.00.
Pentru detalii, vă rugăm să consultaţi pagina http://odimm.md/ro/pare/default.htm, iar pentru informaţii adiţionale, nu ezitaţi să ne contactaţi la numărul de telefon (0 22) 22 57 99, (0 22) 22 54 58 sau (0 22) 22 50 79.
Echipa ODIMM