DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.com



PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

giovedì 13 ottobre 2011


Comunicare online mai eficientă cu Diaspora moldovenească

Asociaţiile Diasporei moldoveneşti din străinatate vor avea posibilitatea să se înregistreze pe paginile web ale Ambasadelor Republicii Moldova. Acest lucru va permite cetăţenilor moldoveni, aflaţi în afara ţării, să se informeze despre activitatea conaţionalilor lor, precum şi să se implice activ în promovarea valorilor naţionale. De asemenea, modulul va permite crearea unei baze de date actualizate cu asociaţiile de moldoveni şi va oferi o platformă informaţională privind viaţa publică din R. Moldova.
În plus, pe paginile oficiale ale misiunilor diplomatice, cetăţenii moldoveni pot găsi informaţii utile privind legislaţia ţării gazde, serviciile consulare, reglementarea investiţiilor/taxelor în Moldova, votarea peste hotare, programele de reîntoarcere în ţară, informaţii despre sănătatea publică şi migraţia ilegală, etc.
Scopul acestui modul este de a îmbunătăţi comunicarea şi de a consolida relaţiile între Diaspore şi ţara de origine. Site-urile Ambasadelor R. Moldova în străinătate le găsiţi pe pagina web a ministerului afacerilor Externe şi Integrării Europene http://www.mfa.gov.md/misiuni-ale-rm/.
Această opţiune a fost realizată în parteneriat cu Misiunea Organizaţiei Internaţionale pentru Migraţie în Moldova şi cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, în cadrul proiectului „Susţinerea implementării componentei de migraţie şi dezvoltare a Parteneriatului pentru mobilitate UE - Moldova”.