DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.com



PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

mercoledì 22 giugno 2011

EXCLUSIV! Valentina Naforniţă, soprana nr.1 din lume, a fost coristă într-o biserică din raionul Glodeni


Sursa imagine: bbc.co.uk
Pentru tânăra soprană din Moldova Valentina Naforniţă s-au deschis uşile celor mai importante Opere din lume, după ce a fost declarată câştigătoarea Concursului Mondial de Canto (Singer of the World – desfăşurat sub egida BBC), care a avut loc duminica trecută la Cardiff. Este pentru a doua oară când numele unei moldovence a devenit un nume de referinţă în Opera mondială. Succesul răsunător al Valentinei Naforniţă poate fi comparat, probabil, cu performanţa Mariei Bieşu, care, în 1967, a fost declarată „Cea mai bună Cio-Cio-san” la Concursul Internaţional Miura Tomaki din Japonia.

După ce Valentina a fost declarată drept cea mai bună tânără soprană din lume, familia Naforniţă din Cuhneşti, raionul Glodeni, de unde provine Valentina, a primit zeci de felicitări.
„Cât timp Valentina s-a aflat la Cardiff, fiind în perioada de pregătire şi apoi în concurs – vreo trei săptămâni – eu cu soţia, practic, n-am închis un ochi. Telefonul a sunat mereu în ultimele zile, iar în ajun satul ştia că noi ne facem griji pentru Valentina”, a spus, pentru HotNews.md, Boris Naforniţă, tatăl sopranei.
Mai departe aici:

http://hotnews.md/articles/view.hot?id=11493