DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.com



PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

martedì 1 dicembre 2009

Leancă confirmă: Italia este gata să joace un rol crucial în promovarea parcursului European al Republicii Moldova!
“Acest rol crucial exprimă starea de spirit a autorităţilor italiene în raport cu ţara noastră. Relansarea relaţiilor cu România şi Ucraina reprezintă o condiţie a avansării spre Uniunea Europeană. Dacă ne vom mişca aşa ca până acum avem şanse să avansăm foarte repede”. Aceste sunt principalele declaraţii ale Ministrului Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Iurie Leancă, lansate, ieri, 26 noiembrie, în cadrul unei conferinţe de presă.
Ministrul s-a oprit asupra vizitei sale în Italia unde a avut o întîlnire şi cu cetăţenii Republicii Moldova de la Roma, garantând că împreună cu guvernul Filat va face tot posibilul pentru a soluţiona cel puţin o parte a problemelor cu care se confruntă cetăţenii moldoveni peste hotare. “Nu au plecat de zile bune în străinătate, noi trebuie să le creăm perspective pentru ca să se întoarcă”, a adăugat Leancă.
Lansarea negocierilor pentru liberalizarea regimului de vize este un alt subiect la care s-a oprit ministrul, subliniind că dacă paşii cu care s-au mişcat pînă acum vor continua, sunt sanşe foarte mari şi rapide de avansare în acest sens.
“Dacă vom da dovadă de coerenţă între declaraţii şi acţiuni, dar nu ca fost guvernare care spunea una, dar făcea cu totul alta, impactele benefice le vom simţi nu peste mult timp” a mai concretizat Iurie Leancă.
Sursa. UNIMEDIA