DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.com



PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

mercoledì 15 gennaio 2014

 Foile de ardezie, interzise în construcții  Azbocimentul nu va mai putea fi importat și nici folosit în lucrările de construcții. 
Cabinetul de miniștri a aprobat astăzi o hotărâre în acest sens. Documentul prevede că materialele și articolele din sau care conțin azbest nu vor mai putea fi fabricate, importate, comercializate și nici folosite în procesele tehnologice și lucrările de construcții, informează UNIMEDIA.
În același timp, materialele de construcții cu conținut de azbest aflate deja în uz vor putea fi folosite în continuare până la încheierea ciclului lor de viață.
De asemenea, documentul mai prevede că începând cu 1 ianuarie 2015 va fi interzisă introducerea pe piață a lemnului tratat cu subsatnțe interzise și a vopselelor cu conținutul acestora.
UNIMEDIA menționează că mai multe studii științifice au scos în evidență faptul că azbestul este o substanță cancerigenă care poate provoca cancerul pulmonar.
Uniunea Europeană a interzis deja de mai mult timp folosirea materialelor de construcție ce conțin azbociment. În Republica Moldova, însă, practic în fiecare sat pot fi văzute sute de case acoperite cu foi de ardezie  http://unimedia.info/stiri/foile-de-ardezie--interzise-in-constructii-70781.html