DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.comPROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

venerdì 5 agosto 2011

Actele de identitate nu vor mai putea fi perfectate prin intermediul procurilor.


Cetăţenii moldoveni nu vor mai putea perfecta paşapoarte sau buletine de identitate prin intermediul procurilor. Potrivit Legii nr.113 pentru modificarea şi completarea unor acte legislative, adoptată pe data de 09 iunie 2011 de Parlamentul R. Moldova şi intrată în vigoare în luna curentă, „actele de identitate se eliberează la cererea solicitantului, depusă personal la organele competente, în modul stabilit”(articolul II, punctul 1.3).
În acest context, Ambasada aduce la cunoştinţă că misiunile diplomatice ale RM în străinătate nu vor mai elibera procuri pentru perfectarea actelor de identitate (buletine de identitate, paşapoarte).
Cetăţenii moldoveni, aflaţi în străinătate, pot perfecta paşapoartele, depunând un dosar în acest sens la Ambasada RM la Roma şi Consulatul General al RM la Bologna. Buletinele de identitate vor putea fi perfectate de către solcitanţi doar prin depunerea cererii personale în Republica Moldova la organele competente.
 http://www.italia.mfa.md/consular-news-ro/487667/