DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.comPROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

martedì 21 giugno 2011

MUNDIALIDO 2011.

În data de 19 iunie curent, la ora 18.30 a avut loc un meci de fotbal dintre echipa ,,MOLDOVA’’ din Roma şi echipa ,,PARAGUAY’’ care sa desfăşurat la Centrul Sportiv Spes ARTIGLIO din via Boemondo 7.
 Acest Campionat este organizat de Club Italia Eventi. Echipa noastra a obtinut victorii în I fază în disputele cu echipele din PERU în 21.05.2011 (scor 2:0) şi ETIOPIA în 27.05.2011 (scor 3:1), o înfrîngere în jocul cu ROMÂNIA în 05.06.2011 ( 4:1).II fază: Victorie în jocul cu BRAZILIA în 15.06.2011 (2:0).
 Finala va fi disputată în 25 iunie ora 19.00. Mai multe informaţii puteţi găsi pe
www.mundialido.it (edizione 2011)

 https://picasaweb.google.com/assomoldave/MOLDOVA_fotbal_roma


Stimati cetateni,
 
Va aducem la cunostinta ca jocul disputat intre echipele Moldovei si Paraguay în data de 19 iunie 2011 s-a finalizat cu egalitate 0:0. Conform regulamentului MUNDIALIDO pentru echipele care au ajuns în cea de-a a II-a fază (sferturile de finală), în cazul unei egalităţi în punctajul obţinut, va accede în semifinală echipa care are marcate mai multe goluri sau care are mai puţine încălcări disciplinare.
 
Astfel, Paraguai a avut 3 goluri marcate în jocul anterior cu Brazilia (scor 3:1), clasificându-se în acest mod în semifinală, care va avea loc în data de 22 mai 2011.
(Moldova a avut un 2 la 2 în jocul cu Brazilia). Un singur gol despărţea echipa Moldovei de SEMIFINALĂ.
 
Echipa Moldovei a avut următoarea componenţă:
 
Arsen  ARAZOV
Veaceslav  ARTIN
Andrei CEPRAGA (Căpitanul echipei)
Victor CIOBANU
Radu CIOBANU
Lucian CRĂCIUN
Vitalie CRETU
Victor DARIE
Eugeniu DARIE
Ivan GLIGOR
Vadim ISTRATI
Maxim LUNGU
Sergiu MATEI
Radu MIHALACHI
Ion NAZARU
Valeriu NAZARU
Vladislav POCITARI
Valeriu POPA
Radu SADOVNIC
Oleg VASLUIAN
 
 Le mulţumim băieţilor pentru munca de care au dat dovadă şi efortul depus pentru a avea un rezultat atât de bun, ţinând cont de faptul că au obţinut totul fără vreun ajutor din exterior, ci doar din resurse finaciare proprii.
Le mulţumim şi tuturor celor care au fost prezenţi pe parcursul Campionatului la meciurile jucate de echipa noastră cu echipele adversare. Contăm în continuare pe susţinerea Dvs şi în Campionatul de fotbal MUNDIALIDO din 2012.
 
Liliana VERLAN
Primo Segretario
Ambasciata della Repubblica di Moldova
nella Repubblica Italiana