DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.com



PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

mercoledì 15 settembre 2010

Cetăţenii Republicii Moldova au dreptul să deţină două paşapoarte.

Conform Legii Republicii Moldova privind actele de identitate din sistemul naţional de paşapoarte №.273-XIII din 09.11.94 şi modificărilor efectuate din 01.12.05 în Art.6 al.(3), cetăţenii Republicii Moldova, în baza cererii personale depuse în scris, pot obţine două paşapoarte valabile ale cetăţeanului Republicii Moldova, cu condiţia că datele titularului din acestea vor fi identice.
Posibilitatea de a deţine simultan două paşapoarte este binevenită pentru oamenii de afaceri, sportivi, oameni de artă, cadrele ştiinţifice ş.a.
Necesitatea perfectării a două paşapoarte poate apărea atunci cînd documentul deţinut este depus la o Ambasada pentru acordarea vizei şi concomitent persoana trebuie să plece în altă ţară.
Al doilea paşaport poate fi solicitat, deţinînd deja unul, sau pot fi comandate ambele concomitent.
Paşaportul poate fi comandat în subdiviziunile Direcţiei de Documentare a Populaţiei a ÎS „CRIS „Registru”, prin Internet sau la telefon 25 70 70.

În cazul comandării paşaportului prin Internet sau la telefonul 25 70 70, achitarea pentru serviciu prestat poate fi efectuată la oficiile poştale.
http://www.registru.md/publcation/161708/