DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.com



PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

mercoledì 26 maggio 2010

Cartea de comunicare 

„Copilul meu e singur acasă”  

a ajuns la migranţii moldoveni din Italia.


 
Sursa imagine: Assomoldave
 
  Cartea de comunicare „Copilul meu e singur acasă”, scrisă la Chişinău pentru părinţii care pleacă la muncă peste hotare, a ajuns în Italia şi a fost distribuită la „Festa dei popoli 2010” (Sărbătoarea Popoarelor), organizată la Roma de comunităţile de imigranţi din această ţară.
Câteva sute de exemplare ale cărţii „Copilul meu e singur acasă”, editate de Centrul de Informare şi Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC) din Moldova şi Agenţia de comunicare „URMA ta”, au ajuns la migranţii moldoveni din Italia datorită Preşedintei Asociaţiei „Assomoldave”, Tatiana Nogailîc.
Preşedinta „Assomoldave” i-a oferit un exemplar al cărţii „Copilul meu e singur acasă” şi Preşedintelui interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, în timpul vizitei oficiale în Republica Italiană în perioada 23-26 mai 2010. „Am zis că este o carte foarte utilă, dar nimeni nu se preocupă să o avem aici”, povesteşte Tatiana Nogailîc despre ceea ce i-a spus Preşedintelui interimar.