DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.com



PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

giovedì 17 dicembre 2009

A fost lansat Centrul de Apel al Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene.

„Este un eveniment îmbucurător de intrare în normalitate, pe care l-am aşteptat atât noi, cât şi cetăţenii noştri din ţară şi de peste hotare, dar şi cetăţenii străini interesaţi să ne viziteze republica”, – a declarat astăzi dl Iurie Leancă, Viceprim-ministru, Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, la inaugurarea Centrului de Apel lansat la iniţiativa Ministerului. Centrul vine să suplinească deficienţele de comunicare între autorităţi şi cetăţeni din ultimii ani.
Odată cu lansarea Centrului de Apel, cetăţenii vor avea posibilitatea să primească la telefon informaţii calificate şi operative de profil consular, inclusiv în probleme urgente care nu suportă amânare. Altfel spus, Centrul de Apel va furniza solicitanţilor informaţii privind condiţiile de perfectare a vizelor şi costul acestora, programul de lucru al misiunilor diplomatice şi consulare, sfaturi de călătorie, acţiuni de notariat, alte probleme de interes din domeniul consular. Prin inaugurarea Centrului de Apel, a remarcat Iurie Leancă, „încercăm să venim mai aproape de preocupările şi problemele cetăţenilor”.

Centrul poate fi apelat gratuit de la telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova la următorul număr de telefon 80 090990.
Apelul din străinătate se efectuează la numărul de telefon +373 22 690990 +373 22 690990 şi este taxat cu tarif standard pentru ţara din care sună solicitantul.
Alte informaţii despre Centrul de Apel pot fi găsite pe pagina web a MAEIE