DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave

DONA IL 5 per MILLE a AssoMoldave
codice fiscale 97348130580
Un om informat este protejat!

"AssoMoldave"

CV di "AssoMoldave"

CINE SUNTEM?


CHI SIAMO?

http://asomoldave.blogspot.com



PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".

PROGETTO: "MOLDAVI IN ITALIA".
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/ghid_2_pentru_migrantii_moldoveni_italia

MOLDOVENI IN ITALIA. III editie.

MOLDOVENI IN ITALIA.  III editie.
Ghid pentru orientarea şi integrarea socială a moldovenilor în Italia. Acest Ghid poate fi descarcat aici:http://issuu.com/tatiananogailic/docs/guida_2014_assomoldave

OSPITI DI LABOR TV

lunedì 31 ottobre 2011

Spațiu aerian comun RM-UE! 
Prețuri mai ieftine la avion din 2012



Prețuri mai ieftine la avion și condiții de zbor la nivel european! De aceste beneficii va avea parte Republica Moldova începând cu 2012, odată intrată în spațiul aerian comun al Uniunii Europene. Astăzi la Chișinău a avut loc ceremonia de parafare a Acordului privind Spaţiul Aerian Comun dintre Uniunea Europeană şi Republica Moldova.
„Acum un an, puțin erau cei care considerau că vom atinge acest obiectiv ambițios. Am demonstrat că atunci când muncești, orice obiectiv este realizabil. Am realizat ceea ce am promis în programul de activitate al Guvernului – crearea unei piețe libere, demonopolizarea pieței aeriene, aderarea la Spațiul aerian comun cu UE”, a declarat Filat. Premierul a precizat că cetățenii sunt principalii beneficiari ai acestui acord. „Din 2012 vor beneficia de transport aerian sigur și la prețuri accesibile, de mai multe destinații, de mai multe rute directe din Chișinău în alțe țări și invers, inclusiv în țările în care învață sau muncesc concetățenii noștri”, a adăugat Filat. El a menționat că prețurile la biletele de avion vor scădea cu până la 40%.
Totodată, vor avea de câștigat și companiile aeriene. „Vor fi eliminate restricțiile privind destinațiile, capacitățile și numărul de frecvențe. Același lucru se va referi și la companiile din UE”, a menționat premierul. El a precizat că operatorii aerieni vor avea la dizpoziție o perioadă de tranziție. „Companiile moldovenești încă utilizează aparate de zbor de tip sovietic. Până în 2017 trebuie să se conformeze acestui acord cu privire la aeronave, iar până în 2023 - cu privire la elicoptere”, a mai spus Vlad Filat. Negocierile privind Spațiul Aerian Comun dintre Moldova si UE au fost lansate în iulie 2011 în urma iniţiativei comune a Prim-ministrului Vlad Filat şi al Preşedintelui Comisiei Europene, Jose-Manuel Barroso.
http://www.jurnal.md/ro/news/spa-iu-aerian-comun-rm-ue-pre-uri-mai-ieftine-la-avion-din-2012-211946/